Könyvelés Székesfehérváron szakértői kezekben

Cégalapítás, átalakulás

Cégalapítás, átalakulás

Ha Ön vállalkozását most indítja, vagy új céget kíván alapítani Irodánk ebben is segítséget tud nyújtani. Természetesen akkor is, ha a cég adatain, tevékenységi körén stb. kell módosítani valamit. A társaságunk állandó ügyvédjére számíthat a cégbejegyzés vagy módosítás szakszerű és gyors elintézésében.

A vállalkozás életében a könyvelés akkor kezdődik, amikor a cég megalakul. A Társasági Szerződés aláírásakor már érdemes eldönteni, hogy ki lesz a könyvelő, mert már a cégbejegyzés előtt vannak fontos bevallási feladatok, bejelentkezési kötelezettségek. Így ha cégalapítás során igénybe veszi a társaságunk közreműködését, akkor Önt nem érik meglepetések sem a magas alapítási költségek miatt, sem önhibáján kívül elkövetett bármilyen mulasztás miatt. Nekünk is fontos, hogy "jól induljon" a cég.

Kapcsolat

Cég: Kilman Consulting KFT
Adószám:12597172-2-07 

Cím:
8000 Székesfehérvár
Tóvárosi lakónegyed 31. II/1.

Tel:
+36 22 500-518
Fax:
+36 22 500-519
E-mail:
info@kilman.hu

Tanúsítványunk

Megosztás

Gyakori kérdések

Katás BT. főállású kisadózója egyéni vállalkozó is. Lehet-e mellékállású egyéni vállalkozónak tekinteni, milyen közterheket, járulékokat kell fizetnie?

Sajnos nem. Egyéni vállalkozóként az általános szabályok szerint terheli a minimális havi kötelezettség, tehát legalább a minimálbér 112,5 százaléka után a 27 %, a minimálbér 150 százaléka után a 8,5 % és a minimálbér után a 10 % .