Könyvelés Székesfehérváron szakértői kezekben

Bemutakozás

Cégünk 2007-ben alakult azzal a céllal, hogy belföldi vállalkozások részére nyújtson számviteli és pénzügyi szolgáltatást, amelynek keretében vállaljuk kettős könyvelési feladatok elvégzését, adóbevallások és beszámolók elkészítését, bérszámfejtési és munkaügyi feladatok ellátását, KSH adatszolgáltatást, ügyfél, hatóságok előtti képviseletét.
Irodánk a gazdasági élet számos területén működő cégeknek (kereskedelem, vagyonvédelem, fuvarozás, alapítvány, stb.) nyújt könyvelési szolgáltatást. Kérésre referenciát biztosítunk.

A Kilman Consulting Kft komplex ügyviteli szolgáltatást nyújt a cégalapítástól a könyvvizsgálatig. Elsődleges szempontunk a tevékenységünk maximális pontossággal határidőre történő elvégzése a törvényi előírásoknak megfelelően.

A tudomásunkra jutott minden adatot bizalmasan kezeljünk,

Könyvelői felelősségbiztosítással rendelkezünk.

Kapcsolat

Cég: Kilman Consulting KFT
Adószám:12597172-2-07 

Cím:
8000 Székesfehérvár
Tóvárosi lakónegyed 31. II/1.

Tel:
+36 22 500-518
Fax:
+36 22 500-519
E-mail:
info@kilman.hu

Tanúsítványunk

Megosztás

Gyakori kérdések

Választhatja-e az a kisvállalkozó, aki munkája szerint a fordított adózást is alkalmazza. Szerintem nem, de a törvényben nem találom az erre vonatkozó tiltást?

A pénzforgalmi elszámolás választásánál nem kizáró körülmény, ha az adózónak fordítottan adózó ügyletei is vannak; erre vonatkozó tiltás nincs a törvényben. A pénzforgalmi elszámolásnál azonban, minthogy azon számlák esetében alkalmazható, amelyeknél áfa felszámítására sor került, a fordítottan adózó ügyletek kiesnek az alkalmazási körből, hisz ezeknél áfa áthárítására nem került sor. Választhatja tehát a pénzforgalmi elszámolást olyan adózó is, aki munkája szerint a fordított adózást is alkalmazza, ám a pénzforgalmi elszámolás szabályait az egyenes áfás ügyleteire tudja alkalmazni.